Wie is "leukste Jachthaven voor honden"?

De Waddenjachthavens van Texel en Terschelling zijn genomineerd voor de  ’Leukste jachthaven voor honden’. Deze maand kan er gestemd worden.

Dit vaarseizoen konden hondenliefhebbers jachthavens aanmelden en beoordelen op hondvriendelijkheid. De Waddenhavens van Texel en Terschelling staan in de lijst van de tien jachthavens met de hoogste scores.

De havens zijn onder meer beoordeeld op gastvrijheid van het personeel jegens honden en hun baasjes, toegankelijkheid en veiligheid van de jachthaven en faciliteiten voor honden, en de uitlaat-, wandel- en zwemmogelijkheden nabij de jachthaven en in de omgeving. Hondenliefhebbers vormen een grote doelgroep binnen de jachthavenbezoekers; ongeveer een op de drie boten heeft een viervoeter aan boord.

Erecode

De Erecode voor Wadliefhebbers wijst hondenbezitters er op om ze aangelijnd te hoouden. Honden hebben namelijk snel een effect op vogels en zeehonden. De Erecode wordt door beide havens actief gecommuniceerd. Onder meer door folders en bannerpennen.

Stemmen

Vindt u dat een van beide jachthavens de Award moet winnen? Dan kunt u stemmen via onderstaande link: Award Leukste Jachthaven voor Honden